Des de l’any 1976, Ortopèdia Santa Coloma SL ha estat treballant de manera ininterrompuda per prestar el millor servei als seus pacients i clients. Actualment la nostra continuada formació ens permet estar a el dia de les últimes novetats en el sector de l’ortopèdia. Formem un equip empàtic i dinàmic capaç d’oferir solucions a totes les vostres demandes i necessitats.

Estem especialitzats en ortopèdia tècnica de corsés, canelleres, turmelleres, genolleres, prótesis o mitjes a mida entre d’altres. També som especialistes en la fabricació de plantilles a mida.

Sempre intentarem trobar tot tipus de solucions ja siguin per el seu dia a dia o per l’ajud dels seus pacients o familiars tant a casa com a centres assitencials prenent sempre com a pilar principal el benefici i benestar del propi pacient i el cuidador o familiar.

Disposem de servei d’assessorament a domicili per a tot tipus d’ortesis i d’ajudes per a la llar i la mobilitat com grúes, cadires de rodes, cadires de bany…

També disposem de lloguer de cadires de rodes, grúes i llits hospitalaris.

Més de 40 anys en el sector i situats al mateix barri són un aval propi del coneixement i les necessitats dels pacients o usuaris de productes ortopèdics de Santa Coloma de Gramenet.

Visita la nostra botiga online